e
Banner

Etiketler: hiper lojistik



HİPER Lojistik 3. ülke taşımalarında payını artıracak



Avrupa, Türkiye, Ortadoğu ve Orta Asya hattında ithalat, ihracat ve transit yükler için parsiyel ve komple karayolu taşımacılığı hizmeti sunan Hiper Lojistik, minivan araçlarla sunduğu ekspres yük taşımacılığıyla alternatif yaratıyor. Dubai’deki ofis yatırımıyla Ortadoğu pazarındaki konumunu güçlendiren şirket, 3. ülke taşımalarında daha fazla pay almayı, yurt dışında acente ve şube sayısını artırmayı planlıyor. 




Hiper Lojistik anonim yapısıyla hedef büyüttü


Yayın: 23-12-2022
Kategori: Lojistik

Sağladığı başarılı büyümenin ardından anonim şirkete dönüşen Hiper Lojistik, üç ayaktan oluşan nakliye çözümleriyle Avrupa, Ortadoğu ve Orta Asya hattında köprüler kuruyor. 3. ülke ve transit taşımalarda iddialı olduklarını belirten Hiper Lojistik CEO’su Turgut Hami Tuzsus, “Express minivan hizmetimiz mutlaka denenmeli. Lorry tipi kamyonet taşımalarımızla Avrupa’da kapı teslimi hizmet sunuyoruz” dedi. 




Hiper Project, proje sahalarına iniyor


Yayın: 19-01-2023
Kategori: Lojistik

2023 yılına yeni şirket yapısıyla giriş yapan Hiper Lojistik, yıla yeni projelerle imza atmaya hazırlanıyor. Hiper Lojistik CEO’su Turgut Hami Tuzsus, “Hiper Project” markasıyla proje yükleri için Avrupa ve Asya arasında geçiş köprüsü olmayı hedeflediklerini söyledi. 




Alışan Lojistik globalleşme hamlesi başlattı


Yayın: 22-06-2023
Kategori: Lojistik

Türkiye’nin en köklü lojistik şirketlerinden Alışan Lojistik, globalleşme hedefleri doğrultusunda yol haritasını belirledi. Bu vizyon çerçevesinde 2023 için gerçekleştirecekleri proje ve yatırımları belirli başlıklarda topladıklarını vurgulayan Alışan Lojistik CEO Uygar Uşar, “Operasyonel planlarımızı desteklemek üzere e-ticaret ekosistemi dahil tüm sektörlerin ihtiyaçlarına dönük depolama arz kapasitemizin arttırılması için proje ekiplerimiz sürekli çalışıyor. Depolama ve taşıma çözümlerimize yaptığımız tüm yeni yatırımların, ‘Green Deal’-‘Yeşil Mutabakatına’ tam uyumlu olmasına önem veriyoruz” dedi.  




Hiper Lojistik’ten Suudi Arabistan’a 10 günde teslimat


Yayın: 17-08-2023
Kategori: Lojistik

Hiper Lojistik A.Ş. karayoluyla firmanın bünyesinde yer alan 40 HC ve 45’lik ekipmanlarıyla yükleri aktarmasız Suudi Arabistan’a 10 günde teslim ediyor! Suudi Arabistan’a bu yöntemi kullanan ilk firma özelliğine sahip Hiper Lojistik A.Ş. müşteri odaklı inovasyonla ilk defa Ortadoğu hattında karadan konteyner sevkiyatlarını başlattı.